Polska feta w Brukseli
Przedświąteczna polska feta w Brukseli
OGÓLNOPOLSKIE STOWARZYSZENIE PRZETWÓRCÓW I
PRODUCENTÓW PRODUKTÓW EKOLOGICZNYCH
„POLSKA EKOLOGIA" CZĘSTUJE
Gdzie: Podczas smakowitej degustacji
„Wieprzowina tylko z Polski, dania główne i przekąski"
zorganizowanej w ramach Polska Food Festival w Brukseli.
Termin: 14. grudnia 2018 od godz. 17.00
15 i 16 grudnia 2018 w godz. 10,00-20,00 –
w Muzeum Autoworld Brasserie, Jubelpark 11, 1000 Bruxelles, Belgia.
Wstęp wolny w dniach 15-16 grudnia.
Projekt finansowany z Funduszu Mięsa Wieprzowego
O zadowolenie konsumentów zadbają:
Zdzisław Czepiga kucharz specjalizujący się w daniach kuchni ekologicznej, prezentujący specjały mięsne, zwłaszcza regionalne, podczas imprez kulinarnych, a ostatnio na kilku kontynentach
i Carlos Gonzalez Tejera wielce aktywny działacz Stowarzyszenia „Polska Ekologia" , znany promotor, visiting lecturer, wieloletni popularyzator sztuki kulinarnej i żywności wysokiej jakości, wreszcie smakosz.
Trzy dni atrakcji i niezapomnianych przyjemności dla podniebienia. Codziennie degustacja polskich potraw, warsztaty bożonarodzeniowe, wspólne kolędowanie.
Komentarze
Prześlij komentarz