Polska feta w Brukseli






Przedświąteczna polska feta w Brukseli

     

       OGÓLNOPOLSKIE STOWARZYSZENIE PRZETWÓRCÓW I                   

            PRODUCENTÓW PRODUKTÓW  EKOLOGICZNYCH

                            „POLSKA EKOLOGIA" CZĘSTUJE

 

Gdzie: Podczas   smakowitej  degustacji  

Wieprzowina tylko z Polski, dania główne i przekąski"  

zorganizowanej w ramach Polska Food Festival w Brukseli.

Termin: 14. grudnia 2018  od godz. 17.00

15 i 16 grudnia 2018 w godz. 10,00-20,00 –

w  Muzeum Autoworld Brasserie, Jubelpark 11, 1000 Bruxelles, Belgia.

Wstęp wolny w dniach 15-16 grudnia.

Projekt finansowany z Funduszu Mięsa Wieprzowego

O zadowolenie konsumentów zadbają: 

Zdzisław Czepiga kucharz specjalizujący się w daniach kuchni ekologicznej,    prezentujący specjały mięsne, zwłaszcza regionalne,  podczas imprez kulinarnych, a ostatnio  na  kilku kontynentach

i  Carlos  Gonzalez Tejera wielce aktywny działacz  Stowarzyszenia „Polska Ekologia" , znany promotor, visiting lecturer, wieloletni popularyzator sztuki kulinarnej i żywności wysokiej jakości, wreszcie smakosz.

 Trzy dni atrakcji i niezapomnianych przyjemności dla podniebienia. Codziennie degustacja polskich potraw, warsztaty bożonarodzeniowe, wspólne kolędowanie.

 


Wolny od wirusów. www.avast.com

Komentarze

Popularne posty